Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Nisan 24, 2023 Güncel

    Yaşam ağacı çeşitli mitolojilerde, dinlerde ve felsefi sistemlerde karşımıza çıkan bir kavramdır. Bu ağaç hakkında çeşitli efsaneler ve söylentiler vardır. Peki bu kadar bilinen ev dekorasyon ürünlerinden kadın takılara kadar ve birçok farklı alanlarda sembol olarak kullanılan yaşam ağacı anlamı nedir?

    Yaşam Ağacı
  • Nisan 18, 2023 Hediye Fikirleri

    Askerler yüzyıllardır künye kullanıyor. Bu künyeler askerlerin hizmetlerinin bir sembolü ve üniformalarının önemli bir parçasıdır. Peki asker künyesi nedir ve ne işe yarar? Asker künyesi neden 2 tanedir ve kimlere verilir? Künye nasıl yazılır? En iyi gümüş asker künyesi nerede yapılır?

    Asker Künyesi
  • Nisan 18, 2023 Doğal Taşlar

    Mother-of-pearl” yani “incinin annesi” olarak bilinen sedef taşı istiridye ve deniz kulağı gibi bazı yumuşakça kabuklarının iç kısmında oluşan yanardöner bir maddedir. Bu taşı insanlar binlerce yıldır süs ve dekoratif amaçlı olarak kullanmaktadır.

    sedef taşı
  • Nisan 06, 2023 Doğal Taşlar Güncel

    Tesbihlerle ilgili daha önce yazdığımız blog içeriklerimizde tesbihin Türk kültüründeki yerinden, kullanım alanlarından ve amaçlarından, farklı tesbih malzemelerinden ve türlerinden bahsetmiştik. Biliyoruz ki tesbih yapımında metalinden ağacına kullanılan çok fazla çeşit malzeme var. Ama doğal taşlar tesbihlerin vazgeçilmezidir. O yüzden bu defa tesbihlerle ilgili en çok sorulan en iyi tesbih taşı hangisidir sorusunu sizler için yanıtladık.

    En İyi Tesbih Taşı
  • Mart 16, 2023 Hediye Fikirleri Güncel

    Sonsuz aşkı ifade etmenin bir sürü yolu vardır. Bunlardan ilkinin, aşkı ifade etme tarzının zaten sözler olduğunu hepimiz biliyoruz. Aşkınızı sözlerle her zaman ifade edebilirsiniz. Ama bazen bu yeterli olmuyor. Galiba bu kelimeleri bir de hediye ile taçlandırmak gerekiyor.

    Aşk Kolyesi
  • Mart 16, 2023 Güncel

    Tesbihler arasında belki de en popüleri ve en çok tercih edileni kehribar tesbih çeşitleridir. Hemen her tesbih koleksiyoncusunun koleksiyonunda ve tesbih kullanmayı seven erkeğin tesbihleri arasında mutlaka bir tane de olsun kehribar tesbih çeşitlerinden biri veya birkaç tanesi vardır.

    Sıkma Kehribar
  • Şubat 25, 2023 Hediye Fikirleri

    Kadınlara göre kutlanabilecek çok özel gün vardır. Her birine de ayrı ayrılıkta değer verir ve önemli görürler. Ama doğum günü bu özel günler arasından sıyrılıyor ve listenin en başına geliyor.

    Bayan Doğum Günü Hediyesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR