Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Şubat 25, 2023 Doğal Taşlar

    Doğal taş serimizde bu zamana kadar onlarca doğal taş hakkında içerikler yayınladık. Birkaç araştırma sonucunda ve sizlerden gelen mesajlarla oltu taşını çok merak ettiğinizi ve bu taş hakkında daha önce hiç konuşmadığımızı farkettik.

    Oltu Taşı
  • Şubat 16, 2023 Hediye Fikirleri

    Kocaya doğum günü hediyesi almak zordur. Hele ki yıllanmış evlilikler söz konusuysa hayatta en iyi tanıdığınız kişinin doğum gününe hediye seçmek zorlaşıyor. Yeni evlilerin de ilk zamanlarda bu zorlukları yaşadığını söyleyebiliriz.

    Kocaya Doğum Günü Hediyesi
  • Şubat 10, 2023 Doğal Taşlar

    Hakkında yine çok sayıda mitler ve efsaneler olan kan taşı, cesaretin taşı, adaletin sembolüdür. Kan taşı, fiziksel ve kimyasal özellikleriyle gemologların dikkatini çekerken iyileştirici ve büyülü özellikleriyle de ezoteriklerin, astrologların ve insanların dikkatini çekmiştir.

    Kan Taşı
  • Şubat 09, 2023 Hediye Fikirleri Güncel

    Tesbih, Türk kültüründe kendine has yeri olan ve farklı amaçlarla kullanılan aksesuarlardan biridir. Farklı çeşitleri ve modelleri olan tesbihler yine doğal ağaçlar ve taşlar, metaller olmakla farklı malzemelerden yapılmaktadır. Bugünkü konumuz da gümüş tesbih modelleri ve onların  fiyatlarıdır. 

    Gümüş Tesbih
  • Şubat 02, 2023 Hediye Fikirleri

    Eşlerin birlikte kutlayabilecekleri evlilik yıldönümü, sevgililer günü, tanışma yıldönümü gibi bir sürü özel günleri vardır. Ama özel günlerin en özeli doğum günleridir. Diğer özel günler bazen atlanabilir veya tercihe göre kutlanmayabilir ama doğum günü asla unutulmayacak ve atlanmayacak, kutlanmaya en değer özel gündür. Aynı zamanda da hediye seçiminde özellikle eşler için en zor gündür. Peki eşe doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir?

    eşime doğum günü hediyesi, Eşime Hediye, Eşe Hediye
  • Ocak 31, 2023 Doğal Taşlar

    Antik çağlardan beri doğal taşlara iyileştirici ve büyülü özellikler arfedilmişdir. Birçok taş sahibi kötülükten, zarardan ve nazardan korumuş, hastalıklarına iyi gelmiştir. Bazı taşların ise insanlara şans getirdiğine inanılmıştır. Peki insanlara şans getiren taşlar hangileridir? Şans taşı nasıl seçilir?

    Şans Taşı
  • Ocak 12, 2023 Doğal Taşlar

    Öncelikle yıldız taşının doğal ortamlarda bulunmadığını insan eli değerek laboratuvar ortamında hazırlandığını söylemeliyiz. Doğanın bize sunduğu doğal taşların her birinin kendine has enerjisi, büyülü ve iyileştirici özellikleri vardır. Taşların bu özellikleri yıllarca denenmiş ve taşlara farklı özellikler atfedilmiştir. Araştırmacılar taşların sahip oldukları bu özelliklerin onların oluşum yerine, sürecine, fiziksel, kimyasal özelliklerine ve en önemlisi yer tabakasındaki enerjiye göre ortaya çıktığını söylüyorlar. Ama bu yıldız taşı faydaları veya herhangi bir özelliği olmadığı anlamına gelmiyor.

    Yıldız Taşı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR