Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Kadınlara göre kutlanabilecek çok özel gün vardır. Her birine de ayrı ayrılıkta değer verir ve önemli görürler. Ama doğum günü bu özel günler arasından sıyrılıyor ve listenin en başına geliyor. Diğer günleri belki atlaya veya unutabilirsiniz ama söz konusu eşiniz, sevgiliniz, anneniz, ablanız veya kardeşinizin doğum günüyse bu gün özenle seçilmiş bir hediyeyle taçlandırmanız gerekir. Peki, bayan doğum günü hediyesi ne olabilir? 


Özellikle erkekler başta olmakla bu soru herkesi çok düşündüren sorulardan biridir. O zaman kadına doğum günü hediyesi olarak ne alınabileceğine birlikte bakalım.

 

 

Bayan Doğum Günü Hediyesi

 

Kadınlar için hediye fikirleri bulmak hiç bir zaman kolay değildir. Bir hikayesi, anlamı ve bir sebebi olan hediyeler her zaman akılda kalıcıdır. Bu hediyeyi almak için zaten büyük bir sebep var. Anneniz, kardeşiniz veya ablanız, eşiniz veya sevgilinizin, arkadaşınız olsun hayatınızdaki değerli kadına veya kadınlara hediye almak için doğum günü mükemmel bir sebeptir. O zaman geriye hikayesi veya anlamı olan hediye bulmak kalıyor.


 
Biz sizlere ilham alabileceğiniz mükemmel bir hediye fikriyle geldik. Kadına doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim diye düşünüyorsanız kesinlikle seçiminizi takıdan yana kullanmanız gerekiyor. Çünkü kadınlara verilebilecek en güzel hediyelerden biri takıdır.

 

Takı hediye fikri klişe, herkesin aklına gelebilir diyebilirsiniz. Evet bu herkesin aklıa gelebilecek bir hediye fikri olabilir. Önemli olan sizin hayatınızda önem verdiğiniz kadına veya kadınlara hangi takıyı verdiğinizdir. Onlara hikayesi, anlamı olan veya kişiselleştirilmiş yani düşünülmüş takılar hediye edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey takı seçerken üzerindeki motif ve desene, taşlı bir takıysa taşın anlamına, tarihine veya sembolizmine, takının modeline dikkat etmenizdir. Detaylara dikkat ederseniz doğru seçimi yapabilirsiniz. 

 

 

Kadına Doğum Günü Hediyesi

 

DİRİLİŞ TAKI ister erkekler için gümüş yüzük, kolye veya bileklik olsun tasarladığı tüm erkek ve kadın takılarda anlamı, sembolizmi veya hikayesi olan motifler ve semboller aynı zamanda eşsiz taşlar kullanılyor. Burada sergilenen her takıya bir hikaye yazabilirsiniz. 

 

Sonsuzluk motifli mavi opal taşından tasarlanmış bu zarif takı her kadının zevkine hitap etmektedir. Zamansız tasarımıyla bu seti her yaştan ve her zevkten kadına hediye edebilirsiniz. Esrarengiz görünüme sahip mavi opal taşı gökyüzü ile deniz arasındaki dengeyi sembolize eden ve taklidi yapılamayan değerli bir taştı. Sonsuzluk motifli bu seti gökyüzü gibi sonsuz sevginizin sembolü olabilir.

 

 

Yakut taşı eşsiz kırmızı rengiyle tutkuyu, zenginliği sembolize eder. Eski zamanlarda sadakat, şefkat ile ilişkilendirilen yakut taşının aileyi ve bağlılığı koruduğuna inanılırdı. Kalp model yakut taşlı bu gümüş set eşinize doğum günü için alabileceğiniz en güzel ve oldukça anlamlı takı hediyesi olacaktır. 

 

 

Zümrüt taşı kadaınların en sevdiği değerli taşlardan biridir. Bu taşa “kraliyet taşı”, “kralların mücevheri” de deniliyor. Tarih boyunca zümrüt taşı aşk ve güzellik tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilmiştir. Bu nedenle de aşkın ve sadakatin taşı olarak bilinmiştir. Eşsiz yeşil rengiyle bu sade tasarımlı yüzüğe de muazzam değer katmıştır. Hayatınızdaki o değerli kadına da kralların mücevheri olan bu değerli taşla süslenmiş yüzük yakışır. Mayıs ayı doğum taşı olduğunu da ayrıca belirtmek istiyoruz. 


 

Kardelen çiçeğini duymayan yoktur. Bayan doğum günü hediyesi olarak en anlamlı hediye kardelen çiçeği motifli bir takı olabilir. Kardelen çiçeği hikayesi için Kardelen çiçeği hikayesi ve anlamı nedir  blog içeriğimizi (https://www.dirilistaki.com/blog/icerik/kardelen-cicegi) okuyabilir, DİRİLİŞ TAKI online sitesinden ister set isterse de bileklik veya kolye olmakla rose, gold ve silver renklerde farklı tasarımlara sahip kardelen çiçeği takılarından zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. 

 

 

Size şimdi farklı bir hediye fikri sunuyoruz. Tamamı 925 ayar gümüş madeninden tasarlanmış kalp model parfüm şişesi eşinizin veya kardeşinizin aklında kalacak ve aynı zamanda onun için çok kullanışlı bir hediye olacaktır. Bu ürünü isterseniz kişiselleştirebilirsiniz.

 

 

Kişiselleştirilebilir ürünlerden devam edecek olursak üzeri mikro zirkon taşlarla süslenmiş açılır kapanır özelliğe sahip sürprizli kişiye özel yazı yazılabilen gümüş kolye de diğer seçeneklerden biridir. Kolyenin gizli bölümüne yazdıracağınız yazıyla kolyeye farklı bir anlam katabilirsiniz.

 

 

Kadına hediye olarak onun doğum taşıyla hazırlanmış gümüş kolye de hediye edebilirsiniz. DİRİLİŞ TAKI online sitesinde farklı doğal taşlardan tasarladığı çok şık ve sade tasarıma sahip hem erkeklerin hem de kadınların kullanabileceği doğal taş kolye modellerini sunuyor. Günümüzde astroloji, burçlar ve doğal taşlar çok merak edilen ve ilgi gören bir konu olduğu için eşinize, sevgilinize veya kardeşinize, annenize alabileceğiniz doğal taşlı kolye onu çok mutlu edecektir. 

 

Bu minimalist tasarıma sahip yuvarlak kesim doğal ametist taşından hazırlanmış gümüş kolyeyi koç, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcu kadına hediye edebilirsiniz. Burçlar ve taşlarını öğrenmek istiyorsanız Burçlara göre doğal taşlar ve özellikleri nelerdir (https://www.dirilistaki.com/blog/icerik/burclara-gore-dogal-taslar) blog içeriğimizi inceleyebilir, daha fazlası için blogumuzun burçlar kategorisinde burçlara detaylı bakabilirsiniz.

 

 

Tüm bunlar ve daha fazlası için DİRİLİŞ TAKI online sitesini ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.

 

Etiketler: Bayan Doğum Günü Hediyesi
Şubat 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR