Gümüş Kolye Modelleri ve Kombin Önerileri

gümüş kolye

Zarafet ve şıklık denilince akla önce takılar gelir. Takılar arasında da en çok tercih edilenler gümüş kolye modelleridir. Doğal parlaklıkları, her tarza uygun seçeneklerinin olması, günlük ve özel davetler için çeşitleri bulunması sebebiyle herkes tarafından tercih edilebilmektedir. Minimal, ince zincirle kullanılan gümüş kolyeler ve bunun aksine daha ağır, kalın zincirlerle kullanılan modeller kişinin karakterini de yansıtmaktadır.

Sade, çok figürlü veya taşlı gümüş kolyeler Diriliş Takı kalitesiyle sizin oluyor. Sadece kolye değil. Set halinde almak isteyenler için kolye - yüzük ve kolye - bileklik kombinleri oluşturduk. Hem sevdiklerinize harika birer hediye seçeneği olabilecek hem de kendiniz için tercih edebileceğiniz kolye kombinleri, kıyafetlerinizle kusursuz bir uyum yakalayacak.

 

Gümüş Kolye & Yüzük Kombin Önerileri

 

Gümüş yüzük ve kolye kombini zarif bir görünüm yakalamak isteyenlerin yanı sıra kişiliğini dışa vurmak isteyenlerin de en çok tercih ettiği aksesuarlardandır. Özellikle birlikte alındığı için uygun fiyata gelmesi de gümüş takı alacakların ilgisini çekmektedir. Diriliş Takı markası olarak müşteri kitlemiz genellikle İslami, Dualı, Milliyetçi takılar tercih etmektedir. Bu sebeple ürün gamımızı daha çok bu ürünler oluşturmaktadır. Sizde aşağıdaki önerdiğimiz yüzük ve gümüş kolye kombinlerini yakından inceleyebilir, ilginizi çeken modeller için sipariş oluşturabilirsiniz.

 

Üç Hilal İşlemeli Gümüş Yüzük & Kolye Kombini

Tarih ve kültürü ön plana çıkaran bir aksesuar seti arıyorsanız Üç Hilal İşlemeli Gümüş Yüzük & Kolye Kombini tam size göre. Tamamı 925 ayar gümüşten üretilen ürünler, milliyetçi yanınızı da gözler önüne serecek. Üç hilalin derin anlamı, gümüş yüzükteki tuğla desenleriyle kusursuz bir hale bürünüyor. Aynı şekilde eskitme tarzda üretilen üç hilal gümüş kolye de kombinin tamamlanmasını sağlıyor. Beraberinde 55cm tilki kuyruğu gümüş zincir ile gönderilen bu kolyeyi her kıyafetinizde rahatça kullanabilirsiniz. Oldukça zarif ve güzel bir işçilikle üretilmiştir.


 

Aslan Figürlü Gümüş Yüzük & Kolye Kombini

Asalet ve gücün sembolü olan aslan, bu gümüş yüzük & kolye kombiniyle kusursuz bir takı setine dönüşüyor. 925 ayar gümüşten ürettiğimiz aslan figürlü takılar, liderliği ve cesareti de temsil etmektedir. Kabartma aslan figürüyle üretilen gümüş kolye ve yüzük, tarzınıza cesur bir dokunuş katacak karizmatik görünümüyle dikkat çekiyor. Gümüş aslan kolye, 1.5mm kalınlığında yine 925 ayar 55 cm uzunluğunda tilki kuyruğu zincir ile birlikte gönderilmektedir. Daha çok erkekler tercih ediyor olsa da kadınlar tarafından da kullanılabilir bir modeldir. Yüzüğün altı açık olduğu için herhangi bir ölçüye gerek duymaz.


 

Ayetel Kürsi İşlemeli Gümüş Yüzük & Kolye Kombini

Takılarında da maneviyatı ön planda tutanlardansanız bu gümüş kombin tam size göre. Kehribar taş içerisine Ayetel Kürsi işlemesi yapılarak üretilen yüzük ve eskitme oval plaka üzerine işlenen Ayetel Kürsi ile kusursuz bir kombin sizi bekliyor. Estetik görünümünün yanı sıra derin bir anlamı da bulunan bu takı seti, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kadar özel bir settir. 55cm gümüş zincirle birlikte gönderilen Ayetel Kürsi kolye, daima yanınızda taşımak isteyeceğiniz kadar özel bir üründür.


 

Kartal İşlemeli Gümüş Yüzük & Kolye Kombini

Gücün ve özgürlüğün sembolü olan kartal, gümüş yüzük ve kolye ile şık bir aksesuar setine dönüşüyor. Kartal işlemeli yüzük 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Üzerindeki figür kararlılığın ve cesaretin de sembolüdür. Hem yüzüğün hem de kolyenin işçiliği dikkat çekicidir. Üzerinizde taşıdığınız her an çevrenizdekilerin bakışlarına maruz kalacağınızı unutmayın. Güçlü bir duruşa sahip olan bu gümüş kombin, asalet ve özgürlüğü bir araya getirir.


 

Tasarım Süleyman Mührü Yüzük & Kolye Gümüş Kombini

Mistik semboller ve zarif işçilikle derin anlamlar arayanlar için etkileyici bir set sunan bu gümüş kombin, Mührü Süleyman işlemesiyle dikkat çekiyor. Süleyman Mührü Yüzük, 925 ayar gümüşten yapılmış olup, üzerindeki detaylı İsmi Azam duası ile koruyucu ve güçlü bir sembol taşır. Özgün tasarımı, manevi ve estetik açıdan sunduğu derin anlamlar sayesinde sıkça tercih edilen bir kombindir. Özellikle maneviyatı ön planda tutan sevdikleriniz için hiç düşünmeden satın alabilir ve hediye edebilirsiniz. 925 ayar gümüşten üretilen yüzük ve kolye, yanında 55 cm gümüş zincirle ve sürpriz hediyelerle birlikte hediye paketi yapılarak kargolanmaktadır.


 

Birbirinden özel kolye ve yüzük kombinlerini incelemek için https://www.dirilistaki.com/yuzuk-kolye-kombinleri adresini hemen ziyaret edebilirsiniz!

Etiketler: gümüş kolye, gümüş kombin
Eylül 17, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR