Evlilik Teklifi Yüzüğü Nasıl Olmalı? Zarif Evlenme Teklifi Yüzükleri

Evlilik Teklifi Yüzüğü

Hayatınızı birleştirmeyi amaçladığınız kadına unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak mı istiyorsunuz? Belki de hayatta bir kez başınıza gelecek olan bu tarifsiz duygunun kusursuz şekilde sonuçlanmasını hepimiz isteriz. Bunun için de zarif bir evlilik teklifi yüzüğü olması gerekiyor. Peki, evlenme teklifi yüzüğü nasıl olmalı? Standartların dışına çıkmaya hazır mısınız? Sevdiğiniz kadını şaşırtmak, bu özel ana çok büyük anlamlar yüklemek isterseniz size harika bir önerimiz olacak!

 

Evlilik Teklifi Yüzüğü

Aslında sevdiğiniz kadını düşünüp alacağınız her yüzük onun mutlu olmasına ve heyecanlanmasına vesile olacaktır. Fakat sıradanlığı bir kenara bırakıp, ona ne kadar aşık olduğunuzu ve onun için her zaman en iyisini yapmak istediğinizi gösterecek bir yüzük almak daha güzel olmaz mı? Parmağında bir ömür taşıyacağı evlilik yüzüğü için öncesinde mutlaka kendisiyle konuşun. Yüzük numarasını öğrenin ki sürpriz yapacağınız zamana kalmasın. Üzerinden zaman geçsin konu unutulsun. Güzel bir evlilik teklifi yapabilmek için bu şarttır. Eğer yüzük numarasını pat diye sorarsanız veya ölçü aldırırsanız konuyu anlayacaktır. Bugün size geçmişin tüm masumiyetini, romantizmini ve naifliğini yansıtacak harika bir evlilik teklifi yüzüğü önerimiz var!

 

Romantik Evlenme Teklifi Yüzüğü: Anima Dulcis Vivas Mecum

Zaman geçtikçe, teknoloji ilerledikçe ve her şey sanallaştıkça romantizm de azaldı. Zaten hep demez miyiz eskiden her şey daha sade, daha naif ve romantikti diye... İşte bu evlilik teklifi yüzüğü tam da söylediğimiz gibi... Geçmişin en naif yanlarını üzerindeki cümlede barındırıyor. Yüzük üzerinde Latince "Anima Dulcis Vivas Mecum" yazıyor. Latince'de bu cümle; "Benimle beraber yaşar mısın, tatlı ruh?" anlamına geliyor.

Ömrünüzün geri kalanını birlikte geçirmek isteyeceğiniz kadına böylesine anlamlı bir yüzükle evlenme teklif etmeye ne dersiniz? Son dönemde sosyal medyanın da odağında olan bu yüzük modelimiz 925 ayar gümüşten üretilmiştir.

MS 4.yy döneminde Roma'da beraber yaşlanılacak kişilere hediye edilen bu yüzüğü sizde evlenmek istediğiniz kişiye hediye edebilirsiniz. Tabi ki öncesinde güzel bir konuşma yapmanızı da tavsiye ediyoruz. Lüks bir restoranda olmanız gerekmiyor. Birbirinizi dinleyebildiğiniz, dinlendirebildiğiniz her an bunu yapabilirsiniz. Belki sahil kenarında bir bank, belki karşılıklı oturup göz göze bakıştığınız bir cafe sandalyesi. Önemli olan oraya nasıl bir anlam yüklediğiniz. Eğer karşınızdaki insan da sizin gibi düşünüyorsa sıradan bir günü unutulmaz bir hatıraya dönüştürebilirsiniz.

 

 

Eğer ben standartların dışına çıkmak istemiyorum diyorsanız "Gümüş Tektaş Yüzük" kategorimizi de inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Evlilik Teklifi Yüzüğü, evlenme teklifi yüzüğü, evlilik yüzüğü
Mayıs 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR