İsme Özel Hediye Önerileri – Sevdiklerinizi Hayran Bırakın!

İsme Özel Hediye

Hediyeleşmek geçmişten gelen harika bir gelenektir. Çoğu insan bunun için özel günleri bekleseler de, aslında en güzel hediye beklenmedik anda verilendir. İsme özel hediye seçenekleri de karşınızdaki insanı şaşırtacak en özel hediyelerdir. Çünkü öylesine alınmış, geçerken görülmüş bir şey değildir. Sadece ona ait olan ve sadece o düşünülerek hazırlanmış bir hediyedir. Bugün sizler için sevdiklerinize alabileceğiniz birbirinden güzel isme özel hediye önerileri hazırladık. Bu hediyeleri sevgiliniz, eşiniz, kardeşiniz, dostunuz veya arkadaşınız için alabilirsiniz. Kimin için aldığınızın bir önemi yok. Önemli olan ne hissederek aldığınızdır…

 

İsme Özel Hediye

Kişiye özel hediye alacaksanız ilk akla gelenleri kenara bırakın. Eğer hediye alacağınız kişi gümüş yüzük takıyorsa veya ilgisi varsa 1-0 önde olduğunuzu unutmayın. Çünkü aklınıza gelebilecek her türlü yüzüğü Diriliş Takı farkıyla kısa sürede hazırlatabilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz hayalinizdeki gümüş yüzük modelini kısa sürede hazırlayıp tarafınıza kargolayabilir. Taşlı, taşsız, başparmak veya mineli bir yüzük yaptırabilirsiniz. Eğer klasik üretimini yaptığımız bir yüzüğü beğenirseniz de iç kol yazısı olarak dilediğiniz kişinin adını ücretsiz olarak yazabiliriz.

 

Kişiye Özel İsim Yazılı Zihgir Okçu Gümüş Yüzük

Okçu yüzüğü geçmişten günümüze kadar gelmiş, oldukça anlamlı ve özel bir yüzüktür. Okçuların oku başparmağı ile çekip attığı için atış yüzüğü olarak da bilinmektedir. Bu yüzük sayesinde oklar çok daha kolay çekilmekte ve parmağın yara görmesini engellemekteydi. Tarih boyunca zihgir yüzüklerinin uğur getirdiği bilinir ve hiç çıkarılmaması da oldukça yaygındır. Diğer isimleri ise şast, engüştvane ve küştibandır. Zihgir yüzük modelleri şimdiki dönem film ve dizilerinde de karşımıza çıkan sivri uçlu aksesuar olarak önümüze çıksa bile, okçuların oldukça önemli bir aksesuarı ve can yoldaşıdır. İsme özel hediye vermek isterseniz yüzüğün hem ön hem de yan kısımlarına ayrı ayrı isimler yazılabilmektedir.

 

Hiç Motifli İsim Yazılabilir Gümüş Kolye

Hiç olmak, her şey olmak anlamına gelir. Tasavvufta oldukça derin bir anlama sahip olan "Hiç" sevdiğinizin boynunda da oldukça anlamlı bir kolyeye dönüşebilir. Tasavvufta hiç olmak sahip olunan her şeyi vermekle eşittir. Her şeyini veren birinin hiçbir şeyi kalmayacaktır. İşte o zaman her şeye sahip olabilir. Birbirinin hiç'i ama aynı zaman da her şeyi olacağınız kişiye böylesine anlamlı bir hediye vermek isterseniz yukarıdaki görsele tıklayıp ürünü yakından inceleyebilirsiniz. İsme özel hediye vermek anlamını da "hiç" yitirmeyecek bir hediye vermek demektir...

 

Siyah Mineli Kişiye Özel Gümüş Bileklik

Hediye almayı planladığınız kişiye bileklik takmayı seviyorsa ona unutamayacağı bir hatıra hediye edebilirsiniz. Bu onun hayatına yön veren bir söz, sembol veya isim olabilir. Dilerseniz bileklik üzerine dua da yazdırabilirsiniz. İsme özel hediye sadece isimli yapılmıyor. Bu tamamen sizin istek ve beklentilerinize göre şekillenen bir hediyedir. Bunun farkında olarak ve hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlanacağını bilerek adım atarsanız, ortaya karşı tarafın hayran kalacağı bir hediye çıkabilir. Yine 925 ayar gümüşten üretilen bileklik modelimizin iç kısmında siyah mine bulunmaktadır. Üzerine görseldeki şekilde dilediğiniz yazı, sembol, logo veya söz yazılabilir. Kendini özel hissetmesini isteyeceğiniz kişiye hediye alırken bu ürünü de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Kişiye Özel Vano Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan

Cüzdan ilk bakışta çok klasik gibi gelebilir. Fakat bu sıradan bir cüzdan değil. Öncelikle isme özel hediye olduğu için içerisinde sizin belirlediğiniz isim ve sözleri barındırıyor. Ayrıca standart cüzdan gibi sadece nakit ve kartların taşınmasının dışında telefon bölmesiyle cüzdan olayını bambaşka bir boyuta taşıyor. %100 deri kullanılarak üretilen bu hediye, mutlaka aklınızın bir köşesinde kalsın. İçeriğine geçecek olursak; 5 adet kartlık bölümü, telefon bölümü ve 1 adet iç gözü nakit para vs için Uygun Bölümü bulunmaktadır.

 

İsim Yazılabilen Kişiye Özel Gümüş Yüzük

Daha önce kişiye özel zihgir yüzük modelini önermiştik. Şimdi spesifik ve dikkat çeken bir gümüş yüzük modelini sizlere tanıtmak istiyoruz. Bu modelin de yine hem ön hem de yan kısımlarına kişiselleştirme yapılabilmektedir. Dilerseniz tek isim veya söz, dilerseniz de fotoğraftaki gibi iki isim yazdırabilirsiniz.

 

Kişiye Özel Kaplan Gözü Taşlı İsimli Gümüş Yüzük

 

 

 Kaplan gözü üzerine Arapça harflerle isim yazılı yüzük yaptırmak isterseniz bu model tam size göre. Oldukça şık ve ihtişamlı görünümü sayesinde son dönemlerin en popüler isme özel hediye ürünlerinden birisi oldu. Sizde sıradan bir günü özelleştirmek istiyorsanız bu modeli seçeneklerinizin arasına mutlaka yazın. Emin olun hediye alacağınız kişiye gördüğünde hem çok şaşıracak hem de çok sevinecek. Ürün hakkında detaylı fotoğraf ve açıklamalara ulaşmak için görsel üzerine tıklayabilirsiniz.

Etiketler: İsme Özel Hediye, kişiye özel hediye, isimli yüzük
Ağustos 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR