Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Haziran 24, 2022 Hediye Fikirleri

    Ailenin en değerli üyelerinden biri anne kadar şefkatli, her derdini dinleyen, yardım eden, tavsiyeler veren anne yarısı ablalarımızdır. Bizim için bu kadar değerli olan bir kişiye doğum günü gibi özel gününde de onu değerli hissettirecek hediye almak gerekir. Peki ablaya doğum günü hediyesi olarak ne alınır?

    Ablaya Hediye, Ablaya Hediye fikirleri, Ablaya doğum günü hediyesi
  • Haziran 23, 2022

    Masumiyeti ve saflığı simgeleyen papatyalar güneş gibi parlayan bembeyaz yapraklarıyla sevdiklerinize sıcacık gülümsemeler bahşetmek için mükemmel çiçeklerdir. Papatyalar canlı olduğu kadar takı şeklinde de neşeli ve ince ruhlu kadınları mutlu eden özel hediyelerdendir. Peki siz de sevdiğiniz kadınları papatyalı kolye ile mutlu etmeye ne dersiniz?

    Papatyalı Kolye, papatya kolyesi, Papatya Kolyesi
  • Sevdiğiniz insanlara hediye vermenin günü veya özel bir sebebi olmamalı. Özellikle bu kişiler ailenizin bir üyesiyse… Annenize, babanıza, abinize, ablanıza ve kardeşinize ortada hiçbir sebep yokken de küçük hediyeler verebilirsiniz. Ama söz konusu özel günler olduğu zaman işin rengi değişiyor. Özel günlerde onlara özel hediyeler almak ve onları değerli hissettirmek gerekir. Peki ailenin ikinci babasına, abiye doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir?

    Abiye Hediye, Abiye ne hediye alınır, abiye doğum günü hediyesi
  • Bugünkü konumuz klasikleşmiş, erkeklerin olmazsa olmaz kurtarıcı aksesuarlarından olan erkek kral kolye modelleridir. Zincir kolyelerdeki bu desen bütün dünyada bilinen Bismark dokuma tekniğinin bir alt türüdür. Bismark dokuma tekniği, en dayanıklı bileklik ve kolye zincir türlerinden biridir. Kral zincirler de karmaşık deseni ile dikkatleri çekmekte ve merak uyandırmaktadır.

    kral kolye, erkek kral kolye, kral zincir
  • Yüzük en eski zamanlardan beri erkeklerin statülerini, kişiliklerini ve bireyselliğini ifade etmiştir. Günümüzde de hala kişiliği ve tarzı ifade eden önemli parçalardan biri olan gümüş yüzük erkeklerin kullanmayı en çok tercih ettikleri aksesuardır. Ay yıldız yüzük modelleri de kişiliği ifade etmenin en güzel yoludur.

    ay yıldız yüzük, türk bayraklı yüzük
  • Hayatınızı birleştirmeyi amaçladığınız kadına unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak mı istiyorsunuz? Belki de hayatta bir kez başınıza gelecek olan bu tarifsiz duygunun kusursuz şekilde sonuçlanmasını hepimiz isteriz. Bunun için de zarif bir evlilik teklifi yüzüğü olması gerekiyor.

    Evlilik Teklifi Yüzüğü, evlenme teklifi yüzüğü, evlilik yüzüğü
  • Tarzımızı en iyi şekilde yansıtabileceğimiz aksesuarların başında hiç şüphesiz gümüş yüzükler geliyor. Bu aksesuarlar kimi zaman kişiliği kimi zaman da sevgiyi simgeleyebiliyor. Seçeceğimiz yüzüklerle dilersek şıklığımızı tamamlayarak kişiliğimizi yansıtabilir, dilersek de sevdiklerimize hediye alıp bizden bir hatırayı parmağında taşımalarını sağlayabiliriz. Diriliş Takı olarak kişiye özel gümüş yüzük tasarlayıp size bu konuda yardımcı olmak istiyoruz.

    Kişiye Özel Gümüş Yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR