Teşkilat Dizisi Yüzüğü - Teşkilat Dizisi Yeni Sezon!

teşkilat dizi yüzüğü

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar`ın üstlendiği TİMS&B Production imzalı Teşkilat Dizisi geçtiğimiz sezon dizi sektörüne bomba gibi düştü.

 

Daha yayınlanmadan hakkında çok haberler çıkan, afişleri Türkiye`nin her yerinde asılan Teşkilat Dizisi, MİT`in (Milli İstihbarat Teşkilatı) oluşturulduğu günden itibaren imza attığı başarılarını, projelerini, kullandığı teknolojiyi, savaş yöntemlerini, gerçek hayat hikayelerini ve en esası Kale ismini verdikleri binayı ilk kez ekranlara taşıyan ilk televizyon yapıtıdır.

 

Teşkilat Dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla ve ele aldığı konusuyla 7 Mart 2021 tarihinde seyirciyi TRT1 ekranlarına kitlemeyi başardı.

 

Dizinin bir bölümünde şöyle söylüyor: “Bu vatan yaşasın diye, bu bayrak dalgalansın diye birileri hayatından vazgeçmek zorunda”. TRT1 Teşkilat Dizisi de o birilerinin yani Türkiye`nin isimsiz kahramanlarının öyküsünü ele alıyor.

 

O kahramanlar ailelerini, hayatlarını geride bırakıp, yaşarken ölmeyi kabul eden, vatan için her fedakarlığı yapan yedi kişiden oluşan Milli İstihbarat Teşkilatı`nın içinde kurulmuş özel bir ekiptir. Bu ekip MİT`in SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aparatı) mühendislerinin şehit olmasından ve SİHA güvenlik protokolünün ele geçirilmesinden sonra her biri alanında çok tercübeli, yetenekli ve güvenilir kişilerden kurulmuştur.

 

Teşkilat Dizisi başlarken yılın en iddialı dizisi olmayı hedefliyordu. Sezonun yarısından başlamasına rağmen dev prodüksiyonuyla ve muhteşem oyuncu kadrosuyla hızlı bir şekilde vatanseverleri, hemen bütün Türkiye`yi Pazar günleri TRT1 ekranlarına bağladı ve reytingleriyle zirveye ulaştı.

 

Dizi, MİT`in ve bu özel ekibin savaşlarını, operasyonlarını, mücadelelerini yansıtmakla beraber aynı zamanda onların özel hayatlarını ve duygularını da insanlara aktarmakla daha bakımlı hale geliyor.

 

Teşkilat Dizisi Ekibi

TRT1 Teşkilat dizisi yedi kahramanına hayat vermek için çok yetenekli ve işlerini iyi yapan oyuncular seçmiştir. Baş rollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve 1. Sezonda Mesut Akusta`nın paylaştığı Teşkilat oyuncuları 2. sezonda bir takım değişikliklere uğramıştır.

 

Yedi kahramanı ise Serdar karakteriyle Çağlar Ertuğrul, Zehra karakteriyle Deniz Baysal, Hakkı Dayı karakteriyle Tuncer Salman, Pınar karakteriyle Ezgi Şener, Hulki karakteriyle Nihat Altınkaya, Uzay karakteriyle Serdar Yeğin, Gürcan karakteriyle Ahmet Uğur Say canlandırıyor.

 

Ekibin Başkanı 1.sezonda Mete Başkan karakteriyle hep kötü rollerde görmeğe alıştığımız Mesut Akusta bu karakteriyle seyircilerin beğenisini  ve sevgisini kazanmıştır. Ayrıca Ceren karakteriyle Ezgi Eyüboğlu, Adem karakteriyle Yavuz Bingöl Teşkilat Dizisi hikayesinin oluşmasında ve olayların gelişmesinde önemli karakterlerdendir.

 

Dizinin yönetmenliğini 1-4 bölümlerde Alp Akaydın üstlense de 4. bölümden sezon sonuna kadar yönetmen koltuğuna Hakan Kırvavaç oturmuştur. Yeni sezonda ise yönetmen koltuğunu Burak Arlıel ve Burak Müjdeci birlikte paylaşıyor.

 

Karakterlerden bahsetmişken dizide yer alan önemli bir karakterden daha bahsetmemiz gerekiyor. O da daha dizi başlamadan afişlerinde gördüğümüz, her bölümde yakın çekimle gösterilen, Mete Başkan`ın parmağına taktığı Türkiye Bayrağının yansıtıldığı gümüş yüzüktür.

 

Teşkilat Yüzüğü

Teşkilat Yüzüğü

Teşkilat dizisi yedi kahramanın dışında özel olarak ortaya çıkarılan Mete Başkan`ın parmağındaki gümüş yüzük daha dizi yayınlanmadan seyircilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

 

Türkiye Bayrağını yansıtan bu aksesuar sadece bir yüzük değildir. Bu yüzüğü bir sezon boyunca operasyonlarda en önemli kararların alınma anında hep yakın kadrajda görüyoruz.

 

Dizi başladığı günden itibaren Mete Başkan`ın karakteriyle özdeşleşmiş, ismine Teşkilat yüzüğü  denilen bu yüzük seyircilerin yüksek beğenisini toplamıştır.

 

Estetik ve asil görünüme sahip Türkiye Bayrağını yansıtan Teşkilat yüzüğü müşterilerin sürekli sordukları ve alıp parmaklarında taşımak istedikleri erkek gümüş yüzük modellerinden birine çevrilmiştir.

 

Biz de Diriliş Takı olarak müşterilerimizin bu isteklerini göz önünde bulundurarak Teşkilat dizi yüzüğü üretiyoruz. Parmağınıza uygun olarak özel tasarladığımız Teşkilat dizisi yüzüğü şimdi Diriliş Takı online sitemizde ve mağazalarımızda satışta.

 

Yeni Sezonda Teşkilat Dizisi

TRT1 Teşkilat Dizisi artık yeni sezonda 26 Eylülde 15. Bölümüyle TRT ekranlarına geri döndü. Merakla beklenen Teşkilat dizisi tüm hızıyla ve heyecanlı bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor.

 

Yeni sezonda bazı oyuncu değişiklikleri yapılmış, yeni oyuncular kadroya dahil olmuştur. Şöyle ki Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta diziye veda etmiş, yerine ekibin yeni başkanı olarak Halit karakteri dahil olmuştur. Halit Başkan`ı ise Turgut Tunçalp canlandırıyor.

 

Teşkilat dizi oyuncuları arasında 2. sezonun en büyük sürprizi ise Gürkan Uygun`un ekibe dahil olmasıdır. İlerleyen bölümlerde hikayenin gelişmesinde önemli rol oynayacak Yıldırım karakteri şimdiden izleyicileri heyecanlandırıyor.

 

Dizi yeni ekibiyle ve yeni bölümleriyle her pazar TRT 1 ekranlarında seyircilerle buluşmaya devam edecektir.  

 

Etiketler: teşkilat dizi yüzüğü, teşkilat yüzüğü, teşkilat dizisi yüzük
Eylül 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR